Откриха тялото и в куфар. Цялата държава скърби за 12-годишната Лили, убита от


Както съобщи наскоро, във Франция беше открито в куфар тялото на 12-годишната Лила. Преди това, тя е била жестоко измъчвана, изнасилена и убита от 24-г. алжирка, недалеч от дома си в североизточен Париж, съобщиха френските медии.

 

Както съобщиха от френската полиция, тялото и е било маркирано с поредица от числа и символи.

Баща ѝ подал сигнал, след като тя не се върнала от училище. Малко след това са идентифицирани и арестувани жена, заподозряна за престъплението, и вероятен неин съучастник.

 

“Алжирска гражданка и нелегална имигрантка, сега вече е официално – убийцата на Лола никога не е трябвало да пресича пътя на момичето” – написа в написа в Туитър френският политик Ерик Земур, който беше кандидат за президент и от години е отявлен критик на миграцията и исляма.

  Бившият шеф на БАН: Не се лекувайте с „Осцилококцинум“

Пред резиденцията, където е извършено убийството на Лола, 14 октомври 2022 г.

Заподозряната Дахбия Б. е 24-годишна алжирка, пристигнала във Франция законно със студентска си виза преди шест години, пише Дойче Веле.

Разрешението ѝ за пребиваване е изтекло. Когато в края на август е била проверена на летището, заподозряната е получила заповед за депортация. Алжирката е била длъжна да напусне Франция до края на септември, но подобно на хиляди други мигранти в тази ситуация, тя не го е направила.

  Ясновидката Мариана Везнева: Потопът ще залее първо Англия, България има защитени зони

Във вторник президентът Макрон прие родителите на загиналото момиче в Елисейския дворец и изказа съболезнованията си. В момента те се намират в дома си в Бретан – далеч от медийния шум.

“Твърде много престъпления са извършени от нелегални имигранти, които не сме искали или не сме могли да изпратим у дома”, обяви Марин льо Пен, която спечели близо 42% от гласовете на втория тур на президентските избори през април.

“Ето и сега, заподозряната за варварското деяние въобще не е трябвало да бъде във Франция. Какво още чака (правителството, бел. ред.), за да действа и да спре безконтролната нелегална имиграция?”

  Задава се кошмар! Дъждове и гръмотевични бури помитат България в събота КАРТА

Консерваторите, които от време на време работят съвместно с президентския лагер, също преминаха към атака:

“Това дете е било измъчвано, изнасилено и убито от нелегална имигрантка, която е трябвало да напусне Франция.” Министерството на правосъдието е отговорно за този провал, а убийството е “тежък резултат”, коментира депутатът Ерик Пауге.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *