Стана ясно чий е имотът, където почина Геле


Кадър Отечествен фронт

Стана ясно чий е имотът в Ресилово, където почина Ангел Христов в петък вечерта. Той е на офшорна фирма и Галеви плащали по 300 лева наем. Изграден е върху близо 10 декара. От Общината в Сапарева баня казаха за БНР, че ползвателите не дължат за имота никакви суми за данъци и такси.

 

Че на името на Пламен Галев и Ангел Христов в Ресилово не се води нищо, стана ясно от решението на Окръжния съд в Кюстендил по делото за конфискуване на имуществото на братя Галеви, което продължи 8 години. Според това решение в полза на държавата бяха отнети имоти и пари в размер на 2 474 582 лв.

След като братя Галеви бяха обявени за международно издирване в имота продължила да живее съпругата на Ангел Христов – Радмила. Тя притежава и ръководи клуб по художествена гимнастика към дупнишко училище.

  Бебче с шест пръста се роди в бургаска болница, родителите в шок

Вчера вътрешният министър Иван Демерджиев каза, че Радмила Христова е разпитвана, но давала противоречива информация по случая.

Ангел Христов е починал от инфаркт – това беше обявено след направената аутопсия на трупа в столична клиника вчера. От наетата траурна агенция в Дупница казаха за БНР тази сутрин, че тялото още не е освободено и няма насрочена втора дата за погребението на Христов. Опелото и погребението трябваше да станат в неделя, но заради образуваните две досъдебни производства то беше спряно. Гробът обаче е изкопан. В Дупница се коментира, че това станало през нощта, на прожектори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *