Жена разбра, че съпругът й кръшка с колежка и ето какво им причини


Жена разбра, че мъжът й кръшка с колежка и измисли необичаен начин да отмъсти и на двамата. На случката гласност даде измамената съпруга в социалната мрежа Reddit.

 

40-годишната дама с никнейм Throwraesq-2023 споделя, че със съпруга си се запознала преди 10 години. По време на брака им се родили три деца. Преди година обаче разбрала, че той си има любовница – колежка от работата.

„Не мога да опиша болката, която изпитах. Чувствах се грозна, ненужна и глупава“, признава тя.

Малко след това тя успяла да открие съпруга на любовницата, свързала се с него и му разказала за предателството. Седмица по-късно двамата се срещнали и правили секс, за да отмъстят на неверните си партньори. След това обаче и двамата осъзнали, че се харесват и продължили да се срещат.

„Виждаме се поне веднъж седмично. Иска ми се да го виждам по-често, но и двамата знаем, че не е разумно. Решихме също така, че след като вече се имаме, няма значение какво са правили половинките ни. Ние им простихме“, признава Throwraesq-2023.

Жената добавя, че нито тя, нито любовникът й смятат да се развеждат. „Не искам децата ми да растат в две къщи. И двамата знаем, че разводът ще ни струва твърде много“, обяснява тя.

В коментарите към публикацията й интернет потребители споделят подобни истории за това как след развода изоставени съпрузи и съпруги са започнали да се срещат.

Някои критикуват авторката на публикацията, че със съпруга й се мамят взаимно. Други пък подкрепят действията й. /jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *