Натали Трифонова скоро ще казва времето по пеперудка / СНИМКИ


Членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) масово игнорират адресирани до регулаторния орган сигнали от възмутени зрители за драстично късите поли, с които се явява на екран синоптичката от Би Ти Ви Натали Трифонова.

Знойната блондинка изненадващо се оказва най-докладваната в СЕМ телевизионна звезда, макар да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто да съобщава прогнозата за времето.

 

„Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия. Сигнали постъпват и срещу други синоптички от конкурентната Нова тв, но безспорен рекордьор е Натали. Във всички възмутени писма на граждани неизменно се посочва, че минижупите на синоптичката едва прикриват интимните й части и развращават подрастващото поколение. В повечето сигнали се настоява, че Натали Трифонова трябва да бъде принудена да се приведе в по-благоприличен вид от СЕМ чрез налагане на административни глоби на Би Ти Ви“, признава източник на „Уикенд“ от администрацията на регулаторния орган.

 

Множеството възмутени сигнали срещу разгологъзената рано сутрин Натали обаче отиват в „кръглата папка“, тоест в кофата. От СЕМ лаконично отговаряли на сигналите на граждани, че регулаторния орган не може да се меси в редакционното съдържание на телевизиите.

Из нюзрума на Би Ти Ви обаче върви горещата клюка, че доскорошната новинарка от телевизията и настоящ член на СЕМ Габриела Наплатанова дискретно поставила въпроса за минижупите на Натали Трифонова пред Антон Хекимян. Наплатанова помолила неофициално Хекимян да удължи „само с два пръста“ късите поли на блондинката заради бума от сигнали, които зрителите пращат срещу нея.

 

„Натали категорично отказа да се съобрази с устната препоръка на СЕМ относно дължината на минижупите и тоалетите си. Според нея сигналите идват от завистливи конкурентни синоптички от други телевизии, които разполагат с финансов ресурс да организират изпращането на множество писма срещу нея в СЕМ“, твърди източник на „Уикенд“ от Би Ти Ви.

 

По всяка вероятност визираната конкурентка на Натали е Никол Станкулова. В телевизионните среди отдавна се мълви, че двете най-красиви и одумвани синоптички в страната не могат да се понасят и то не само заради факта, че работят в конкурентни телевизии.

Източник: lupa

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *