Хороскопът за днес, 14 юли: ДЕВА – малка победа и изгодно предложение; КОЗИРОГ – оглеждайте се за знаци от Съдбата –


Овен

Направете нещо необичайно за вас днес. Ще ви се получи перфектно и ще откриете много повече удоволствие, отколкото сте предполагали.

Телец

Днешният ден ще бъде белязан от бурна дейност, в която ще се включат всички, които ще имат нещастието да ви попаднат пред очите. Рискувате да се преуморите.

Близнаци

Събитията ще се развиват малко по-бързо, отколкото бихте искали. Упоритостта и инатът няма да са ви добри приятели сега.

Рак

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на връзката ви, загърбвайки светската показност.

Лъв

Този петък се обадете на онези приятели, които толкова много ви липсват. Проверете графика си и запишете срещите. Оставете достатъчно време, за да се наговорите на воля.

Дева

Днес ще спечелите, макар и малка, но победа. Този ден ще ви донесе уважението на другите. Очаквайте изгодно предложение.

Везни

Този петък може да ви обхване неудържимо любопитство. По-добре е да го задоволите по някакъв невинен начин, с помощта на книга например.

Скорпион

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите.

Стрелец

През този ден няма да ви е лесно да надхитрите другите. А, трябва ли? Най-добре бъдете честни и открити. Така ще спечелите много повече.

Козирог

През този ден не пренебрегвайте сигналите на Съдбата. Някой иска да ви подскаже, че е редно да намалите темпото.

Водолей

Това е ден, в който най-важната ви задача е да си пазите нервите. Помислете добре, преди да започнете спор, който може да прерасне в скандал.

Риби

Този петък ще ви се наложи да положите усилия, за да се разбирате с другите. Ако сметнете, че не ви е наложително просто предприемете една самостоятелна разходка. За нея не ви е необходим никой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *