Не е за вярване какво поиска след сватбата Маестрото от младата Виктория


Сватбата на Евгени Димитров и Виктория Готева продължава да предизвиква бурни емоции в социалните мрежи, където не могат да се начудят на блондинката за избора й на мъж при такава сериозна разлика в годините и с толкова бракове и деца зад гърба.

 

Репортерката на bTV е по-млада с цели 26 години от Маестрото и на практика може да му бъде и дъщеря, а не жена. Вероятно и заради това двамата пазеха до последно сватбата си, за която, както стана ясно впоследствие, са знаели само най-близките им.

 

Маестрото има редица връзки зад гърба си, както и три деца от три различни жени. И очевидно не му е минал мерака още да застава под венчилото, въпреки че преди да срещне Готева, с която са заедно в последните три години, музикантът е имал само една сватба. Избраницата му е майката на първия му син – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува за кратко и се разпада още през 90-те.

 

Огромната разлика между Евгени и новата му жена, всъщност, е напълно в негов стил, защото от няколко години той е и директор на телевизията на Слави „7/8 ТВ“. Единствената жена, която е била приблизително на неговите години, когато е бил с нея, е първата му съпруга Мишел, с която се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето вече е на 28 години и е по-голям от новата си мащеха. А развода на майка му и баща му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многобройни креватни забежки, докато се стига до връзка с рекламистката Ела Наумова, която тогава все още е студентка.

През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса, което и до днес е най-голямата трагедия в живота на Димитров, пише „Галерия“.

„Две години живях в ада“, признава той след време, провокиран от борбата на майките на деца с увреждания, чиито протести в „Шоуто на Слави“ упорито подкрепят. Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела, а след нея в живота му влиза балерината от „Магаданс“ Нели Желева, която му ражда син. Но и тази любов е кратка. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а колко други са минали през него, докато дойде ред на новинарката Виктория, не е ясно. Евгени е категоричен, че иска момиченце от поредната си жена, пише още изданието./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *