Изненада: “Ергенът“ Евгени пожела нещо много неочаквано на новия СНИМКА


Новият „Ерген“ вече е ясен, а коментарите в социалните мрежи за него валят като из ведро. Това е синеокият красавец Александър Младенов, а причината е очевидна – той притежава всичко, което кара жените да му се лепят – млад, красив, богат и много интересен като личност.

Коментарите за него тепърва предстоят, но нямаше как да бъде подминат един конкретен, защото идва не от кого да е, а от колегата му в последния сезон на романтичното риалити в ефира на bTV – Евгени Генчев.

В стори в профила си в социалните мрежи пианистът със световна слава пожела успех на новия най-желан тв ерген в страната и набързо спечели много положителни точки заради колегиалността си.

 

За разлика от него, първият, Виктор Стоянов, не е намерил за добре да каже и една дума. Поне досега.  И както може да си представите – това предизвика масово неодобрение в мрежата.

За разлика от Виктор, Евгени добре си ползва популярността към момента – вече има зад гърба си три концерта в три от най-големите градове у нас, отделно води и курс по пиано за млади музиканти, развива и рекламния си бизнес.

„На добър час, Алек! Пожелавам ти да намериш това, което търсиш!“, пише Евгени в профила си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *