Красивата дъщеря на Гала събра очите с тяло по бански – Мари демонстрира изкусителни извивки (СНИМКИ) –


Макар все още да е много млада, Мари Будева (дъщерята на ТВ-водещата Гала ) вече успешно си създаде име в социалните мрежи като популярен инфлуенсър. Част от „професията“ инфлуенсър е редовната публикация на снимки, а Мари е особено активна в това отношение.

Последните кадри в профила на младата дама в социалните мрежи привлякоха огромно внимание, защото на тях Мари позира по бански .

Мари Будева бански

Кадри: Фейсбук

Фотосите, качени в профила й, не само, нагорещиха до краен предел последователите й. Прави впечатление, че Мари доста е отслабнала, но пък фигурата й залага на естествени извивки, които изглеждат далеч по-привлекателно от всякакъв силикон и „подплънки“. Естествено, намериха се и такива, които да се възмутят на разкрепостеността й, при все, че иначе тя се старае да е за пример с начина си на живот.

Мари Будева море

„Така напомня повече на някоя напомпана плеймейтка, която няма с какво друго да се занимава, освен да се снима насам натам“, гласи един от многото коментари под снимките на Будева. Според друг тя изглежда така и пуска такива кадри, защото си търсела мъж. Само че, както е известно, Мари има сериозен приятел от години – и това е синът на Деляна Маринова – Джуджи. Двамата даже живеят заедно в къща, която родителите им построиха и обзаведоха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *