Той е най-големият актьор на България, но днес Любо Нейков е пред тотален крах


Продуцентската дейност на Любо Нейков е пред тотален крах. Комедийният актьор признава, че нито една от родните телевизии не желае да работи с него.

 

Проекти имаме, въпросът е, че не знам по какви причини, но сега не ми вървят много нещата.

 

Може би телевизиите нямат нужда от хумор и забава. Това, което предлагат в момента, са повторения на „Комиците“ и „Столичани в повече“.

 

Други забавни неща не виждам. Ние работим, остава и телевизиите да имат желание за нашите проекти“, жалва се Нейков, пише „Ретро“.

За последно той бе на екран през миналата година с предаването „Дъ Шоуто“, което удари дъното с нисък рейтинг и бързо бе свалено от ефира на Би Ти Ви.

След последното фиаско ръководството на телевизията повече не искало да работи съвместно с Любо Нейков, макар преди години сътрудничеството им да бе фабрика за пари. Откакто актьорът раздели продуцентския си бизнес с доскорошния си ортак Евтим Милошев, паричните потоци към него секнали и се чудел дали да не преустанови тази си дейност.

 

В същото време Милошев пък не спира да снима проект след проект и наесен ще щурмува паралелно ефирите на Нова тв и БНТ с нови сериали.

Любо пък се завърна към театралната сцена след дългогодишна пауза и напоследък играе в няколко постановки, с които дори обикаля света на турнета. Основните му доходи обаче идвали от инвестициите му в апетитни имоти в столицата, които е направил през годините. Всичките си апартаменти той отдавал под наем и печелел достатъчно добре, за да издържа жена си и дъщеря си и без тв кариерата му да е в подем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *