Маги Джанаварова стана майка – честито! Ето какво красиво име избра за бебчето (ПЪРВА СНИМКА) –


Една от най-симпатичните и даровити млади певици у нас, Маги Джанаварова , стана майка за първи път. “ Елизабет ! На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена.“, това написа развълнуваната майка, оповестявайки благата вест в социалните мрежи.

Певицата, която показваше на няколко пъти до момента в профила си как протича бременността й, не може да се нарадва на щастието си.

А броени дни преди големия ден тя посети и морето, за да събере енергия и слънчеви лъчи преди промяната, която й предстои оттук нататък.

Преди минути тя показа и първата снимка на бебето си – момиченце, което е кръстила Елизабет.

Маги Джанаварова бебе

♥️ Елизабет ♥️ На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена ♥️???? Благодаря на д-р Мария Атанасова, че извървя пътя с нас докато Тя се появи и не се отказа дори и в най-трудния момент! Щастливки сме, че бяхме в нейните ръце и ръцете на целия ѝ екип от УМБАЛ Токуда. ♥️ Благодаря и на невероятната д-р Радка Масларска, която беше и причината да взема решение да се следя и родя тук! Благодаря на нея и екипа ѝ за грижите от първото вдишване на Елизабет ♥️ Вълшебни ръце и сърца имате всички! Благодаря и на д-р Мариета Сирманова, която също беше част от това пътешествие с толкова лекота и отношение. ♥️ На д-р Елена Павлова по фетална морфология, за това, че винаги беше толкова слънчева и внимателна. ♥️ И не на последно място, благодаря на д-р Иво Тодоров, за всичките години подкрепа и прекрасно отношение. Той беше единствения лекар даващ ми пълното спокойствие, че ще мога да забременея нормално ☺️♥️????Благодаря от цялото си сърце на всеки един от вас!!!„, гласи целият пост на Маги в Инстаграм.

Честито и нека малката Елизабет е орисана със здраве и късмет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *