Нарекоха най-красивата жена на планетата стара и грозна заради тази снимка без грим (СНИМКА)


Една от най-красивите жени на 20 век, ослепителният модел Синди Крауфорд , неведнъж е оглавявала най-престижните световни класации, включително и тази на американското осписание Playboy. Освен това тя бе обявена за най-красивата жена на планетата според Shape през 1997 г., оглавяваща списъка на най-красивите хора в света според списание People през 2002 г.

Дори на 40-годишна възраст тя лесно зае 26-то място в класацията Maxim Hot 100.

Синди Крауфорд

Синди Крауфорд през 1995 година

Един от култовите модели на 90-те години, който запази признанието си, не само успя да спечели сърцата на милиони, но и направи успешна кариера в бизнеса и изгради силно семейство.

Първоначално известна като световния супермодел, музата на Джани Версаче, тя надхвърли пределите на модния подиум и затвърди статуса си на успешен собственик на бизнес, щастлива съпруга и майка и неоспорима икона на стил.

На някого може да изглежда, че статусът на световноизвестен супермодел няма най-добър ефект върху самочувствието.

Но напомпаното его не е нещо, с което Крофорд се хвали.

Въпреки успеха и славата изглежда, че звездната майка на две деца остава скромна и уравновесена. Синди признава в интервютата си, че не е харесвала термина „супермодел“ и винаги го е смятала за смешен.

Синди Крауфорд коса

Отчасти тя обяснява това като синдром на самозванец – тя не вярваше, че наистина принадлежи към този блестящ свят на звезди и висша мода.

57-годишната звезда се опитва да работи върху себе си, поддържа се, спортува и се храни правилно – винаги е била готова „възрастта да си каже думата“, но нещо я изненада.

А именно – една папарашка снимка. Фотосът е направен във фризьорски салон без да се уточнява къде точно.

Синди Крауфорд днес

Феновете на Сидни, които видяха снимката останаха потресени. „Какво се е случило с нея? Изглежда стара и невзрачна “ – възмущава се един от последователите й.

„Всички казват, че кожата остарява, но никой не казва, че косата също остарява. Мисля, че всички очакваме сива коса, но не знаех, че текстурата им ще се промени, ще станат по-чупливи, ще падат повече и всъщност просто ще станат неподдържани“, признава самата Синди по повод на снимката.

Тя се грижи преди всичко за разкошната си коса, но бе изловена без грим.

Уви, феновете не можаха да разпознаят остарелия модел, заявявайки, че той се променя пред очите ни, трябва да се отбележи, не към по-добро.

„Тя изглежда съвсем различно без фотошоп и филтри“; „Изглежда много по-стара от годините си, но преди беше прекрасна“; „Разбира се, възрастта си казва думата, но без грим тя не прилича на себе си“, – това е малка част от коментарите на потребители в социалните мрежи.

Вие какво мислите? Наистина ли Сидни изглежда толкова зле или все пак е доста запазена за годините си? Споделете с нас в коментарите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *