Хороскоп за утре 18 юли-ВЕЗНИ Предстои ви значим напредък, БЛИЗНАЦИ Твърде плодороден ден –


ОВЕН
Изразителен успех
Приемете без резерви овациите на околните, те са напълно искрени. Постиженията ви се оценяват, а скромността и великодушието ви са впечатляващи.

 

Овните ще са изключително активни през този ден, а постиженията им в деловата сфера, както и финансовите, ще са удовлетворителни. Понеделник ясно акцентира върху необходимостта от решителни действия в деловата сфера.

ТЕЛЕЦ
Постигане на цели
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Хубав и успешен ден, който вдъхва доверие за бъдеща сполука, и ражда увереност за стабилизация. Наложително е да сте много активни и да преодолявате негативните усещания от сблъсъка ви с разочароващи ситуации. Шансът ви за укрепване е силен. Постигате целите си в пълнота.

БЛИЗНАЦИ
Твърде плодороден ден
Работата ви днес ще е напрегната, тъй като от вас се изисква непрекъснато да преценявате кое е най-добро не само за вас, но и за хората, с които работите. Този ден ще зарадва Близнаците с огромен успех във всичко, с което ще се заемат. Денят е изключително ползотворен за важни делови пътувания, за преговори и за сключване на договори. В личен план ситуацията се разгръща по същия начин.

РАК
Стабилност
Възможностите ви за лично усъвършенстване растат, въпреки особеното състояние, в което сте. Позициите на Раците са стабилни, а личната и деловата им сполука е закономерно следствие от доказаната положителна нагласа и решителност. Днес следва да сте по-издръжливи към нечие нелюбезно отношение, за да си спестите бъдещи проблеми. Става дума за търпение към началник.

ЛЪВ
Пред промени
Може би сте прекалено скептични. Докато не преодолеете тази своя склонност едва ли ще останете доволни от свършеното днес. Добър ден за осъществяване на лични цели и планирани контакти в обществените среди, но въпреки благоприятните влияния, понеделник предупреждава за засилено внимание към околните и никакви конфронтации.

ДЕВА
Добри постижения
Натрупаната умора у вас ще си проличи в действията и отношението ви към околните. Успешен за реализацията на целите, понеделник има един съществен недостатък или неприятен момент. Става въпрос за нечестност и лъжи, които ще предизвикат мрачни нюанси във взаимоотношенията на мнозина. Денят е благоприятен за парични печалби и за сключване на споразумения.

ВЕЗНИ
Предстои ви значим напредък
Днес настроението ви ще се променя прекалено често и това може би ще смути ритъма ви на работа. Особено благоприятен за реализация на вашите лични и делови целите, понеделник свидетелства не само за благодатна и удовлетворителна реализация на дневните цели, но и за началото на оздравителен етап от развитието ви в деловите среди.

СКОРПИОН
Успех придружен от нерви
Съсредоточете вниманието си върху задачите си днес и ще придвижите напред плановете си. Целите ви са осъществими – следвайте ги. Звездните влияния са противоречиви през този ден. От една страна е сигурно, че ще имате личен и финансов успех, но от друга се очертават проблеми във взаимоотношенията с администрация – най-вероятно в службата, които възникват на база мощна атака към вас чрез безогледни лъжи.

СТРЕЛЕЦ
Към плодотворен етап
Чудесен ден за работа. Сега е момента да наваксате изоставането си. Можете да свършите по-голяма част от нещата, които от отдавна отлагате. Понеделник отбелязва началото на ярко плодороден етап  в личен и делови план, чиято продължителност съвсем не е малка.Може да достигне до две години. Необходимо е малко време за предварителна подготовка относно оформянето на успешен  стил и стратегията.

КОЗИРОГ
Преодолейте тенденцията за отпускане
Обмисляйте добре решенията си, за да не ви изненада развитието на събитията, за които уж сте се подготвили. Понеделник ще е успешен за Козирозите, независимо дали става въпрос за реализация на служебните задачи, за постигане на старо желание, или за промяна от делови или обществен порядък. Видимо е известно отпускане при мнозина, което може да забави осъществяването на стремежите ви.

ВОДОЛЕЙ
Добър шанс, но и много нерви
Положените днес усилия съвсем скоро ще се оправдаят многократно. Много активни, чудесни възможности за реализация, но отново проблеми, които сега се отнасят до пречки издигнати на пътя ви от влиятелна личност или пряк началник. Чрез активна борба някои може да успеят преодолеят това въздействие, на ще е много трудно. По-добре е да изчакате.

РИБИ
Много напрежение
Служебни проблеми ще се задълбочат от противоречивата информация, която получавате. Развитието на вашия понеделник е много подобно на това за Водолеите. Разполагате с много добри възможности за реализиране на целите, но и с мощни врагове, които постоянно следят дейността ви, за да се намесят вредоносно в удобен за  целите им момент. Внимавайте! Днес ще има такъв опит

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *