20-годишна красавица бе отвлечена, а последвалото потресе всички СНИМКИ


Истински кошмар. Така може да се определи случилото се с 20-годишната Джордан Динсмор. Момичето, което живее в в столицата на Южна Каролина – град Колумбия, е била отвлечена от трима мъже с пистолет, които я заплашили, че ще я изнасилят. 

Всичко започнало в една обикновена вечер когато момичето се прибирало след работа. Джордан спряла колата си пред дома й и тръгнала към входната врата. Тя забелязала зад ъгъла трима младежи, но не им обърнала внимание.

Малко преди да отключи входната врата те обаче я нападнали и заплашили с пистолет.

„Казаха ми да спря да крещя, защото инстинктивно започнах да викам. Предупредихме, че ще отидем до най-близкия банкомат, където трябва да изтегля всичките ми пари и да им ги дам, а после ще ме изнасилят. Изтръпнах от ужас, но изведнъж се сетих за думите на майка ми”, споделя младото момиче.

Джордан пояснява, че на младини майка й също била нападната и се опитали да я изнасилят.

„Разбрах, че никое от момчетата не умее да шофира, защото ми казаха да се кача в колата ми и аз да карам към най-близкия банкомат. Междувременно едно от момчетата се уплаши и реши, че нещата ще се объркат и избяга. Останаха само другите двама.

Те отиват до банкомата, където Джордан тегли всички те й налични пари и им ги дава. Но щом се запътили към колата тя отново се сетила за думите на майка й, благодарение на които успяла да измили уникален начин за бягство.

Вероятно, попадайки в подобна ситуация, много хора биха изпаднали в шоково състояние и не биха знаели какво да правят. Но Джордан успя да се събере, трезво да оцени ситуацията и да измисли план за собственото си спасение. Защото си спомни думите на майка си, която в младостта си също била нападната с опит за изнасилване.

Що момичето дало парите на похитителите й, които я заплашили, че след това ще я изнасилят, те тръгнали към колата. В главата й обаче прозвучали думите на майка й, която й каза, че винаги трябва да се бори за живота и свободата си.

И най-важното в спешен случай е да откриеш други хората.

Щом се качили в колата Джордан умишлено не закопчала колана си. И когато колата се отдалечила от банкомата, момичето скочило от колата, която се движела с бясна скорост, а похитителите станали в автомобила.

Тя се затича към първия шофьор, който минавал наоколо и го помоли за помощ, като каза, че е била отвлечена. Тя помолила мъжа да се обади веднага в полицията.

В резултат нападателите й били арестувани. Оказало се че това не е първото им нападение срещу момичетата в района.

Джордан е благодарна на майка си, която й дала жизненоважни съвети преди много години. Тя вярва, че именно това е спасило живота й и така е успяла да избяга от похитителите й невредима. / jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *