Моделка, изкарваща милиони, спи с обикновен дърводелец вече 9 години СНИМКИ


Британска моделка, която е спечелила милиони паунди от публикациите си за възрастни в OnlyFans, разкрива, че предпочита обикновени работещи мъже, съобщава „Дейли Стар“.

33-годишната Бони Локет споделя, че хората грешат, ако я смятат за недостъпна и влюбена само в себе си. Тя казва, че я привличат високи, привлекателни мъже с работнически професии.

Въпреки многомилионните приходи на моделката, мъжът, с когото тя се среща от девет години, работи като дърводелец.

Локет развенчава и друг мит за себе си. Един от хейтърите на момичето ѝ пише, че вероятно се е радвала на засиленото внимание от страна на мъжете още в училище. „О, наистина е така, отвръща моделката със смях. – Имаше много мъжко внимание, но то се дължеше на грешни неща. Моделката намеква, че е била тормозена в училище, защото е била рижа и тромава.

По-рано беше съобщено, че публикуването на еротични снимки в сайта OnlyFans носи на Локет 200 000 паунда месечно. „Мисля, че ще спра да го правя само ако е физически невъзможно, заявява тя. – В напреднала възраст тялото губи гъвкавост, така че някои пози може да не се получат, но ще измисля нещо“, казва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ