Хороскоп за утре 31 декември-РИБИ Делови успех и печалби, ВОДОЛЕЙ Делови и паричен шанс –


ОВЕН
Успех във всичко
Отворете сърцето си за онези, които ви обичат, но по ваша воля оставяте на втори план в живота си. Събота е благодатна и предоставя достатъчно добри условия за реализация на вашите делови и други цели, като акцентът пада върху ярко подчертаният, силен и изразителен личен късмет, чрез който ще осъществите намеренията си, свързани с цели  и стремежи в обществените среди.

ТЕЛЕЦ
Силен успех
Покажете на какво сте способни, това е най-доброто, което можете да направите за себе си.

Доста успешен ден, ясно подчертаващ възможностите на Телците за реализация на намеренията. Има и негативни влияния, които създават условия за кавги, но онези от вас, чиито действия са градивни и съобразени с действащите обстоятелства ще реализират намеренията си в пълнота.

БЛИЗНАЦИ
Изберете твърда позиция
Без да изпадате в крайности и да търсите недостатъците на другите ще работите по решаване на проблемите. Промени в по-малък или по-голям мащаб често предизвикват затруднения, които трябва да отстранявате с допълнителни усилия. В настоящия момент необходимостта от реорганизация е задължителна. До сега гъвкавата позиция е била вашето силно оръжие, но вече е необходим твърд подход.

РАК
Не особено стабилни
Изключително напрегнат откъм ангажименти ден, за деловите представители на знака. Ако Раците не стабилизират намеренията си за действия и постоянно сменят решенията си за насочване в едно или друго направление, събота едва ли ще ви донесе някаква полза. Насочете вниманието си към обществените среди, където шансът ви за успешни действия е далеч по-изразителен.

ЛЪВ
Остри кавги
Инициативни и със самочувствие ще се включите в организацията на значимо събитие, което ще привлече интереса на голям кръг от хора. Гневни и крайно недоволни – най-често поради проблеми в службата, преобладаващата част от Лъвовете трудно ще овладеят гнева си днес и големият процент от родените в зодията ще влязат в остри кавги с човек от обкръжението си. Този епизод ще доведе до промени.

ДЕВА
Избягвайте изясняванията
Ако до сега сте постигнали определени резултати ще съумеете да задържите успеха при себе си. През този ден на надежди и проекти за бъдещето, Девите отново са обърнали погледа и мислите си към деловите проекти за бъдещето. Причината е, че много се съмнявате в обещаната от някого, обещал ви подкрепа за бъдещата реализация на плановете ви. Не се поддавайте на негативни влияния.

ВЕЗНИ
Сполука
Днес давайте повече от себе си и бъдете снизходителни към несъвършенствата на околните. Сполуката на Везните през този ден се отнася към полезните контакти в обществените  среди, или се свързва с посещение при някого, което явно ще има голямо значение за бъдещето ви. Единственият неприятен момент засяга взаимоотношенията с човек от  обществените среди. Очертават се остри кавги.

СКОРПИОН
Избягвайте противоречията!
Подходящ ден за разширяване на контактите и запознанства с интересни личности. По подобие на представителите от други знаци и Скорпионите не биха могли да се похвалят, че се намират в ситуация, която им предоставя необходимите условия за добро разположение на духа. За повечето от зодията най-важно е да са внимателни във взаимоотношенията си с околните.

СТРЕЛЕЦ
Промени и стабилизация
Стабилизирате материалното си състояние и можете да си позволите малко разкош. Ключов израз за представителите на Стрелец в навечерието на предстоящия годишен период е  промяната. Денят ще е нервен за мнозина, но тази характеристика   не оказва никакво влияние на бъдещето, което носи не само надежди за сполука, но и истинска стабилизация.

КОЗИРОГ
Душевно удовлетворение
Ако се отнесете с повече внимание към мнението на другите, ще си създадете нови приятели и улесните изпълнението на задачите ви днес. Като външен израз Козирозите не изглеждат особено оптимистични в навечерието на Новата календарна година. По-скоро създават впечатление, че представите им за бъдещето са неясни, но дълбоко у себе си са напълно убедени, че се изправят на прага на значителен по своята важност период.

ВОДОЛЕЙ
Делови и паричен шанс
С подчертан интерес ще се отнесете към проект или друго събитие, което показва новостите в сферата на вашите занимания. Събота е хубава, разкрива значителни делови възможности и шанс за печалби. Много важно е да държите експанзивната си емоционалност под контрол. Всякакъв вид гневни реакции,  насочени към партньор от деловите среди ще е голяма грешка, която ще ви докара явни загуби и бъдещи проблеми.

РИБИ
Делови успех и печалби
Коректността ви към партньорите и хората от обкръжението ви прави популярни и предпочитани. Събота е чудесна за делова реализация и за парични печалби. Не се колебайте да заложите на контактите и на обещана подкрепа от влиятелна личност или на личната си активност за предстоящо осъществяване на планираното. В бизнеса и деловите среди започва значително раздвижване.