Астропрогноза за февруари 2019 от Оксана-Приятни изненади за Водолей и шанс за голяма печалба, Овен особено благоприятен –


Празниците приключиха, януари прелетя съвсем неусетно, а последният месец от зимата вече е на прага. Какво ще бъде и какво ще ни донесе? Астролозите казват, че февруари ще донесе много приятни изненади. Нека да разберем повече.

Днес ще ви представим астрологичната прогноза за февруари от Оксана Пашинска, професионален астролог с богат опит и основател на Училището по астрологични прогнози.

Астропрогноза за февруари 2019

Да започнем с обща прогноза за всички и след това да преминем към всеки знак на зодиака. Астрологът казва, че този месец обещава да бъде добър и благоприятен, въпреки че не може да мине без стресиращи периоди. Планетите променят зодиите и това обещава на всеки да промени. Нека да разберем повече.

Месецът започва с факта, че Венера влиза в знака на Козирога. Венера е планета на любовта, чувствата и женствеността и на 4 февруари ще влезе в знака на Козирога. Най-женската планета на всички влиза в един спокоен и балансиран знак, който води до стабилизация в сферите на живота, свързани с любовта и проявленията на женствеността. Любовният хороскоп за февруари обещава много удоволствие.

Това означава, че чувствата ще престанат да бушуват, както когато Венера е била в Стрелец. Жените стават по-сдържани в изразяването на чувства и увеличават своите изисквания към партньора. Двойките, които са сформирани през януари, сега се тестват за сила. Включен е по-трезв поглед към партньора и връзката.

Като цяло, Венера ще донесе промени на всички знаци на зодиака, а не само в сферата на личния живот. Например, Овен очакват промени във финансовата сфера, защото за Телец ще настъпи благоприятно време да се обърне внимание на външния им вид. Близнаците очакват период на самооткриване и търсене на цели за бъдещето.

Раците очакват промени в общуването с приятели, могат да бъдат или нови полезни познанства, или среща със стар приятел. Лъвовете чакат промени в кариерите си и доста големи. Девите трябва да учат и да пътуват дълго, възможно е мъжът им да има връзка с друга. За Везни февруари е месец на общуване с други хора.

Венера ще донесе стабилизация в сферата на партньорството на Скорпион, а войните на Стрелец ще изпълнят задълженията си. Водолей ще снабди жилището и ще създаде домашен комфорт. За Риби, февруари ще бъде зает, чакат ги да разговори с приятели, малки пътувания и дори тренировки. Това е ефектът на Венера върху всички знаци на зодиака.

 

В допълнение, февруари обещава да бъде много креативен месец. Успехът в творческите дела ще придружава всеки месец. Това означава, че има възможност да получите признание за това, което правите, за вашето хоби. Ако опитате, всичко ще се получи!

Месецът започва в периода на намаляваща Луна. Това може да се забави малко, но всичко ще се промени след новолунието. Тя ще се проведе в знака на Водолея и ще зададе тона за целия лунен месец. Това е най-благоприятното време за започване на изпълнението на всички обещания, направени преди Нова година. Мотото на този месец е да направите плановете си реалност!

 

От 11 до 26 февруари може да настъпи труден период. Трябва да бъдете внимателни и да не се поддавате на тъжни мисли. Има вероятност да се появят песимистични мисли за вашата връзка, съмнения за искреността на чувствата, но не всички от тях ще бъдат потвърдени. Затова трябва да запазите спокойствие и да оцелеете този период без силни сцени и кавги.

Шанс да срещнем хора от миналото. Може би ще върнете дълга или ще имате възможност да платите сметките. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни с парите в този период, а не да поемате нови дългове, това може да усложни финансовата ситуация.

Ако планирате големи покупки, най-добре е да ги направите преди 9 февруари. След това, в делата и парите, може да има объркване, има възможност за закупуване на стоки с брак. Това е особено вярно от 14 до 26 февруари. Така че побързайте и направете всички покупки в началото на месеца.

 

Като цяло месецът обещава да бъде добър, особено благоприятен за родените през април, юни и декември от 6-ти до 13-ти. Ако сте сред щастливите, използвайте момента и изпълнете всичките си планове и мечти. През февруари има възможност да коригирате личния си живот, да изплатите дългове, а също и да превърнете вашето хоби в печеливш бизнес.

Определихме общите тенденции на месеца, сега е времето да разкажем за всеки знак поотделно. Оксана Пашинска сподели най-подробния хороскоп за февруари-2019 г. според знаците на зодиака .

 

Овен
Овен от втората половина на месеца ще започне да намалява активността си. Не трябва да насилвате неща и да се вълнувате, всичко ще се подобри с времето. Най-добре е да прекарате втората половина на месеца спокойно, без прибързани решения и действия.

Особено внимателни трябва да бъдат тези, които са родени от 6 до 13 април. Февруари е особено благоприятен за тези късметлии, важно е да не пропуснете шанса си. Успех те очаква!

Телец
Равнопосочен е в очакване на увеличаване на активността. Нещата могат да паднат право върху главата ви и всичко ще трябва да бъде решено с луд темп. Ако се направи правилно, то ще донесе успех. Бъдете внимателни, новите инициативи за Телец през февруари ще бъдат трудни.

Близнаци
За Близнаци февруари ще бъдат благоприятни във всички области. Действайте, създавайте и постигайте цели. Внимателно трябва да бъде този, който е роден от 4 до 6 юни. Не давайте обещания, които не можете да изпълните.

 

Рак
Ракът може да се чувства уморен и по-малко активен във всички неща. Родените от 23 до 30 юни може да изпита поток от тъга и песимизъм. Не обвинявайте себе си за това, защото понякога може да е тъжно да бъдете тъжни .

 

Лъв
Февруари обещава много забавление за Лъвовете. Това е чудесен месец, за да започнем да давамеживот на старите идеи. Погрижете се за старите си мечти, направете всичко възможно за тяхната реализация – и това ще доведе до вашите резултати!

 

Дева
Дева през февруари ще бъдат склонни към самообвинения, но това не е лошо, това е начин да се направи почивка от общуването с другите и да се решат техните вътрешни проблеми. Деви, които са родени от 4-ти до 16-ия ден, очакват увеличаване на работата или увеличаване на броя на задачите.

 

Везни
Везните ще усетят изключителен скок на сила. Може би ще намерите отговори на въпроси, които ви отдавна безпокоят. Някои планове могат да се провалят, но не се разстройват. За да успеете, трябва да отстъпите малко назад, да прегледате не само самия план, но и начина за неговото прилагане и опитайте отново.

Скорпион
Скорпионите трябва да бъдат по-гъвкави. Вашите идеи могат да се променят драстично. Ако планирате едно нещо, но изведнъж нещо друго става най-важното, чувствайте се свободни да променяте приоритетите си, не се придържайте към миналото. Такива промени могат да бъдат към по-добро.

 

Стрелец
Този месец целият свят е в краката на Стрелец. Това е прекрасен период, за да почувствате важността му, да реализирате плановете си и да достигнете до ново ниво по личен и професионален начин. През февруари Стрелцов чака сериозни промени: нова любов, промоция или попълване в семейството.

 

Козирог
За Козирог, февруари може да бъде напрегнат. Светът ви тества за сила. Възможно е да има здравословни проблеми, така че трябва да се грижите за себе си и да отделите повече време за почивка.

 

Водолей
Февруари ще донесе приятни изненади на Водолей . Дори има шанс за голяма печалба. Това е добър месец за тези, родените под този знак.

 

Риби
За Риби, февруари е месец на самооткриване. Струва си да прекарате време с медитации и други техники, които ще ви помогнат да се отпуснете и да се възстановите. Дори ако тъжното отношение започне да ви надвива, не забравяйте, че скоро ще имате голям късмет.

Както виждате, последният месец от зимата ще донесе много добро, макар и не без трудности. Но не трябва да се занимавате с лошото, помнете, че винаги можете да вземете нещата в свои ръце и да промените всичко!

Месецът обещава да бъде добър, нали? Как прогнозирате? Споделете с нас в коментарите мисли по тази тема, както и кажете ми, бихте ли искали да получите повече съвети и прогнози от очарователния астролог Оксана Пашинска?

 

zajenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *