Спомняте ли си 6-годишното момиченце Анастасия от Русия, обявено за най-красивото на света?


Мейл обяви името на най-красивото момиче на света.

Почетната титла получи Анастасия Князева от Русия.

Ето какво се случва с нея

На 1 септември Князева беше първокласничка и тръгна на училище, за което майка й Анна сподели в своя блог.

В кръга на шегата майката на Анастасия каза, че се надява дъщеря й да носи само шестици.

Между другото, родителите на Князева често са критикувани, че са позволили на Анастасия да използва продукти за грим в толкова ранна възраст. Някои хора са сигурни, че майката печели добри пари от дъщеря си. Анна Князева реши да отговори на тези атаки.

– Изпращам поздрави на коментаторите. Успокойте се вече! Не гримирам детето си, защото природата я е нарисувала. И аз не печеля пари, защото работя като кон. И децата ми са умни и образовани, защото се занимавам с тях и не губя време. Вие жънете това, което сте посяли. И аз бих ви посъветвал да се грижите за децата си и да не прекарвате време в писане на глупости, отбеляза майката.

 

Князева има по-голям брат, Артем, който се справя добре в училище, играе шах и спортува.

Анна вярва, че има талантливи деца, за отглеждането на които тя дава цялата си енергия, така че Князева искрено се чуди защо мнозина я смятат за лоша майка.

Спомнете си, че в миналото Анна Князева е работила като модел, а след това изоставя тази професия, защото има семейство. Князева не мислеше, че дъщеря й ще я последва. „Тя е много общителна, спокойна, лесно се слива с хората. Всички наоколо казаха: „Какво невероятно дете! Трябва да участваш в реклама. ” И така се случи – след две години и половина отидохме в агенция и скоро след това се състоя първата фотосесия за известна марка за дрехи. Предложенията са често, но ние се съгласяваме само с наистина ценните неща – каза майката на Анастасия.

Анна напълно разбира, че красотата, уви, не е вечна, така че тя се опитва да накара Настя да се превърне в образован човек. – Красотата не е постоянна, затова не разчитам само на външността на дъщеря ми. Настя се занимава с много неща – хореография, английски, моделиране, рисуване. Наскоро тя се заинтересува от пеене, така че сега търсим учител по музика. В бъдеще, когато порасне мечтае да стане ветеринар, ”каза Князева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *