Хороскоп за периода от 12 до 17 март- ОВЕН Изразителен успех, БЛИЗНАЦИ Успех и нерви –


Овните постигат добри резулати през периода, а за Телците и Близнаците успехът е определено гарниран с емоции. За Раците седмицата е динамична, а за Лъвовете предстои началото на хубав, продължителен етап. И Девите се изправят пред нов, хубав етап, а за Везните е наложително да се концентрират върху задачите си. Скорпионите да не се отпускат, а Стрелците да не се спират пред трудностите. Козирозите преминават през етап за раздвижване. Водолеите се радват на личен и делови успех, а Рибите на реални възможности.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Изразителен успех

По възможност не се занимавайте с решаване на формални въпроси, подписване на договори и финализиране на сделки.

 

Общото влияние през предстоящата седмица е носител на много добри социални показатели, предоставящи значими възможности за сполука. Представителите на Овен са облагодетелствани от звездните влияния, които им гарантират добри печалби и пълен успех в личен и професионален план. В петък и събота сте успешни и активни. Плодотворна е и неделя, но е много нервна. С изключение на неприятния четвъртък, делниците са твърде благоприятни.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Силно напрежение и успехи

Доста напрегнат период. Ще се сблъскате с трудности от най-различно естество – както в личните, така и в деловите отношения. Телците ще са доста активни за реализацията си през седмицата, което обяснява и добрите постижения в деловия и социалния сектор, но и напрежението им е доста значително, което в настоящия момент не се свързва с познатото за делничното всекидневие. За голям процент от родените възникват и здравословни проблеми. Петък ви носи много силен успех, което може да се каже и за събота, а неделя и понеделник са много нервни. Проблеми и в следващите дни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Успех и нерви

В началото на седмицата не е изключено да имате служебни проблеми. Както обикновено, Близнаците ще действат успешно и ще са доста нервни през периода.Ще е трудно да организирате реализацията на задачите си, защото ще възникнат куп странични пречки плюс здравословна нестабилност, които частично ще ви блокират. Петък ще ви радва с много силен успех. Събота е и успешна и нервна. Такава изглежда и неделята, а като нея ще бъдат почти всички следващи делници. Изключение прави благоприятния и печеливш вторник.

 

Седмичен хороскоп РАК

Доста напрегнат етап

Решавайте ежедневните проблеми без излишна истерия. Предстоящата седмица ще е по-напрегната за Раците. Нервността ви е засилена и мнозина от зодията трудно се владеят. Това е големият проблем. Преодолеете ли го, дните ще са по-леки и значително по-успешни за деловата ви реализация и относно интересуващите ви контакти в обществените среди. В петък – по-внимателно! Денят е лош, каквато ще е и неделя, а събота е по-добра. От делниците благоприятен е само вторник. Останалите ще са неприятни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стъпвате в хубав етап

Като цяло обстоятелствата в началото на седмицата ще са благоприятни. За вас тази седмица е доста раздвижена. Говори за началото на продължителен, (около две години) успешен делови етап, който ще зарадва младите от зодията с хубава любовна връзка. За някои тя ще прерасне в брак. В очакванията за реализация на целите си бъдете по-умерени. Ще се сблъскате с пречки от високостояща личност. Петък ви носи затруднения. Събота е добра, а неделя е нервна. През делниците бъдете внимателни! Има и успех, и проблеми.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Начало на нов етап

Ще разширите връзките си, очакват ви нови запознанства, които ще ви помогнат при решаване на текущите задачи. Ще е пресилено новата седмица да се определи като лоша, но за повече от Девите ще донесе известни проблеми от хора, чието отношение към вас трудно може да се нарече любезно и почтено.Ще се сблъскате с хора, които ще издигнат пречки пред вас при реализирането на финансови цели.Търсете подкрепа в обществените среди. Петък е благоприятен, а събота открива етап за хубави промени, чието разгръщане ще продължи в неделя и през делниците.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Концентрирайте се върху целите си

Моментът е много подходящ за стабилизиране на професионалните позиции, подобряване на взаимоотношенията с колегите и подчинените. Липсата на концентрация е показателна през периода и за преобладаващата част от Везните. Едни от зодията разчитат на сполука, залагайки в основата на очакванията си доброто стечение на обстоятелствата и късмета. Други ще действат изключително разсеяно и постоянно ще се разминават с открилите се възможности. В петък сте на губещи позиции. Събота идва с нерви и промени, които продължават в неделя и понеделник. Вторник и четвъртък са по-добри, а сряда е тежка.

 

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Не се отпускайте!

Прозорливи сте и общителни, което е предпоставка за осъществяване на изключително интересни нови контакти. Новата седмица ще изненада Скорпионите, чиято енергичност не е на необходимото ниво за овладяване на ситуацията, която за вас не е драстична, но ще възникнат пречещи явления, които биха могли да забавят реализацията на интересуващи ви цели. Необходимо е да надмогнете инертността си и да се стабилизирате. Петък ви намира в състояние на душевна стегнация. Събота и понеделник са трудни,а неделя носи промени. През следващите дни укрепвате.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Освобождаване от проблеми

Използвайте обаянието и магнетичното си въздействие върху околните. При цялото напрежение, характерно за представителите на почти всички зодиакални знаци, Стрелците се радват на относителна независимост и стабилитет. Последният е добре подчертан във финансов аспект и в семеен план. Предстоящите седем дни са достатъчно благоприятни за всички. Започвайки с чудесния и успешен петък, периодът продължава с по-неподредената събота, за да ви изправи пред началото на хубав делничен етап за освобождаване от проблеми.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Разрешаване на лични въпроси

Не е препоръчително да показвате големи амбиции или силни емоции на работното място. Съсредоточени върху разрешаването на лични проблеми, голяма част от представителите на Козирог ще намалят професионалната си активност през предстоящия период. Ще ви се наложи да отделите повече време за ангажименти с административни инстанции. Късметът ви е силен и ще успеете да осъществите замисленото. Петък е чудесен за целите ви. Уикендът и понеделник ще са мъчителни . Вторник е тежък. Така ще се движат и останалите дни.

 

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Личен и материален успех

В началото на седмицата ще се наложи да отделите време за въпроси, свързани с наследство или подялба на имущество. Предстоящото седемдневие се оказва твърде полезно за завършване на започнати задачи или за ангажиране с ново делово предложение. Във втория случай е хубаво да проведете преговори и да получите точна информация относно работата, заплащането и друго, което ви интересува. Не вярвайте на „голи” обещания! В петък късметът ви е силен, а събота ще е напрегната. Понеделник и вторник носят напрежение. Не е добра и сряда, а четвъртък ще ви изненада с промени.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Откриват се нови възможности

Имате желание да осъществите всичките си цели едновременно, но няма да се получи. Твърде активни в делови план, представителите на Риби ще действат успешно по целите си през предстоящата седмица. Мнозина от зодията ще насочат вниманието си към новооткриващи се професионални възможности. Имате шанс да пробиете чрез намесата на влиятелна личност. Петък ще ви зарадва със силен късмет. Уикендът носи напрежение, което за мнозина е характерно и в понеделник. Вторник и сряда също ще са напрегнати. Четвъртък ще ви зарадва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *