Трагедия. Внезапно почина жената до Юксел Кадриев. Погребаха красавицата в бял ковчег. Снимки


Рак на дебелото черво погуби последната любов на водещия на новините по bTV Юксел Кадриев. 52-годишната бизнес дама Дидид Янкова, която почина миналата седмица, бе муза на журналиста в продължение на около година.

Двамата след това се разделиха тихомълком, а впоследствие Кадриев така и не афишира друга публична връзка, твърди “Уикенд”. Преди да издъхне от коварната болест на 21 юни, Диди се мъчила жестоко около 3 месеца.

 

Известната варненска красавица бе изпратена два дни след внезапната си кончина в бял затворен ковчег. Над 200 души се събраха в катедралния храм “Успение Богородично”, за да си вземат последно сбогом с нея. Сред опечалените бяха всички носителки на титлата “Мис Варна”, тъй като през последните 13 години Диди бе част от екипа на модния конкурс. Да изпратят приятелката си, пристигнаха актрисата Яна Маринова, тв продуцентът Стойчо Керев, Мира Матеева и още куп имена от модния бранш.

На погребението обаче изненадващо липсваше Юксел Кадриев, с когото Диди имаше връзка в последните 3 години. Красивата блондинка често бе засичана в компанията му и в столицата, и във Варна, а Кадриев бе забелязан сред гостите на последните конкурси за красота “Мис Варна”.

 

“Той е мой любим мъж”, казваше на всеослушание варненката. За 8 години след развода си с оперната певица Бонка Георгиева Юксел завъртя няколко любовни афери. Според мълвата Кадриев бил хлътнал като ученик по варненката Дидид и с нея изживял наистина вълнуваща любов.

Знойната блондинка бе собственичка на империя от 6 фирми, повечето с дейност в сферата на козметичните услуги и красотата. Макар, че Юксел бе 7 лета по-млад от Диди, разликата във възрастта им изобщо не го притеснявала. Янкова била доста поддържана жена и никой не й давал повече от 40 години. За пръв път папараците ги хващат през 2014 година в лъскаво столично заведение.

Водещият влязъл под ръка с красивата блондинка и се настанили на сепаре на открито, където хапнали. Тогава Юксел смело дарявал с ласки приятелката си, като няколко пъти дори плъзвал ръка по горната част на бедрото й. След тази случка те често били засичани заедно на всякакви събития. Миналото лято обаче на връзката им бил сложен край. Диди и Юксел обяснявали, че се разделили приятелски и без скандали.

Диди мислела, че е в цветущо здраве и смело чертаела амбициозни проекти. С типичния си размах възнамерявала да отвори туристическа агенция за луксозни пътувания и даже планирала ваканция до Виетнам и Никарагуа. В началото на февруари случайно и прилошало и отишла на лекар, като си мислела, че просто има грип. Лекарите били шокирани – оказало се, че е болна от рак, при това във финален стадий. Веднага я поставили на лечение, но се оказало, че е твърде късно. За около 3 месеца той я довършил.

 

“Направо се съсипа, милата. Стопи се. Бореше се до последно, но напразно – накрая тежеше 37 килограма, нямаше сили дори да плаче. Отиде си без време”, безутешна е нейна близка приятелка. Тя е озадачена защо Юксел не е отишъл на погребението. “Каквото и да е станало между тях, можеше да си вземе сбогом и да се простят”, споделя тя. Във въпросния ден водещият е бил на работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *