18-годишно момиче роди без признаци за бременност (Снимка)


Младо момиче отиде на доктор заради леко подуване в иначе доста стегнатото й коремче. Когато обаче разбра какво й има, остана повече от шокирана.

 

18-годишната Сафрон Хефър получила странна линия върху стегнатия си корем. Това определено я шокира, а майка й предлага нещо нелепо – да си направи тест за бременност. Когато Сафрон погледнала теста, видяла две черти. След консултация с гинеколог, установила, че е в 37 гестационна седмица, и 6 седмици по-късно родила сина си Оскар, пише факти.бг.

18-годишно момиче роди без признаци за бременност (Снимка)

Тийнейджърката нямала абсолютно никакви признаци за бременност. Редовно посещавала фитнес залата и дори посещавала солариум. Менструацията й била доста нередовна и никога не е мислела, че желанието да си хапва ягоди, маруля и сладолед е свързано именно с нещо такова.

„Това беше изненада за всички. Майка ми беше толкова шокирана, колкото и аз. Лично аз никога не съм предполагала даже, че е възможно да съм бременна и да не разбера, докато такова нещо не ми се случи. Бях си всеки ден във фитнеса до деня, в който разбрах, че ще имам момченце. Преди това се смеехме, че коремът ми имаше леко смешна триъгълна форма“, признава Сафрон.

 

След повече изследвания стана ясно, че бебето ми е било доста високо – в гръдния кош. Снимки показват момичето само няколко дни, преди да открие, че е бременна, а коремът й е перфектен и тонизиран. Малко след това бебето се препозиционира и отива по-надолу и вече за всички става видно, че диагнозата е повече от вярна.

Тя ражда малкият Оскар на 3 юни 2018 година. И двамата са в отлично здраве.

„Харесва ми да бъда майка. Да гледам как Оскар се усмихва ме прави безумно щастлива. Това е най-прекрасното нещо на света“, признава момичето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *